business booster

Sales en communicatie van binnenuit

De top 3 bij iedere ondernemer is: klanten vinden , klanten hebben , klanten binden . En vaak wordt er heel veel tijd en geld gestoken in het zoeken van nieuwe klanten door middel van marketing campagnes, een hogere positie binnen Google bemachtigen. Daar dacht ik al altijd van ‘’hey dat kan anders’’. Want ik geloof niet dat er een gezamenlijke formule is die je kan beloven dat je meer klanten, meer omzet, meer van alles krijgt als je x en z toepast. En dat is misschien maar goed ook, anders zouden we allemaal hetzelfde doen. Trouwens, ik beloof je ook niet dat ik degene ben die dat voor je gaat oplossen. Wat ik wel weet, is dat er een mensgerichte manier van marketing bestaat van waaruit jij volledig natuurlijk onderneemt en klanten aantrekt die met jou willen samenwerken, vanuit een wederzijdse klik.

(Onbewuste) communicatie

Het bewust worden van welke bijdrage je wilt leveren, het inzichtelijk maken van je kernkwaliteiten en onderscheidend vermogen zijn van essentieel belang. Want de manier hoe je denkt, wat jij denkt dat waar is, de toon waarop je communiceert en met wie je communiceert hebben invloed op je lichaamstaal en de woorden die je gebruikt. Want hoe beter je dit weet, hoe concreter je focus zal zijn en dit vertaalt zich door in de manier waarop je communiceert en onderneemt. Je hebt dus onbewust meer invloed op jouw resultaten als je je bewust wordt van jouw fysiologie.

Met thema's als: overgave, loslaten, acceptatie, verbinding, focus, groei mindset.

Geschikt voor: als je voelt dat je meer kan, als je wilt luisteren naar je eigen intuïtie, als je vanuit een flow wilt leven, ondernemen, werken.


Aanbod

  • (Her)formuleren van je missie en visie.
  • Je gaat ervaren welk effecten je denken en acties hebben op je resultaten.
  • Je leert tools die ervoor zorgen dat je vaker kan uitzoomen in je onderneming waardoor je mogelijkheden blijft zien.
  • Ontdek je welke verkoopmogelijkheden er nu voor handen liggen.
  • Bedenken we een nieuwe manier om te communiceren met je klanten op een manier die bij je past.
  • Maken we doelen concreet en stellen we een helder actie- en stappenplan op.
  • Starten we met het uitvoeren van je nieuwe commerciële stappenplan.

Kortom, je ontdekt jouw eigen BUSINESS FORMULE!

Zie het als het herprogrammeren van je mobiele telefoon en al de apps die erop staan, zijn je functionele hulpbronnen. Pas als jij weet hoe je telefoon werkt, kan je ook de juiste apps op de juiste manier benutten.