Intern leiderschap

Sales en communicatie van binnenuit

De manier hoe je denkt, hoe je handelt, hoe je jezelf ziet, bepalen de acties en de resultaten. Het succes ben jij namelijk zelf. Jouw mindset, jouw houding, jouw gedachten, ervaringen zijn bepalend voor de acties die je neemt en de resultaten die daaruit voortkomen.

Jaren geleden had ik zelf de wens om persoonlijk te groeien omdat ik vast zat in het bereiken van mijn potentieel. Ik legde toen in eerste instantie de focus op kennis vergaren maar ontdekte halverwege dat het vooral draait om hoe je overkomt en dat heeft te maken met je interne systeem. Want wist je dat 70% van onze communicatie staat of valt met de lichaamshouding die we uitstralen? Dus je lichaamstaal en tone of voice zijn veel belangrijker dan de woorden die je gebruikt. En vaak krijg ik dan de vraag ''hoe je met elkaar in verbinding blijft, communiceert, sales gesprekken voert als je werk hoofdzakelijk (nu) online plaatsvindt?''

Het antwoord: Je hebt zoveel meer invloed op je eigen bewuste en onbewuste communicatie en houding.

AANBOD

Het is mijn missie om bedrijven en werknemers bewust te maken van een andere manier van communiceren die je nog niet ziet omdat het een andere houding vergt.

En het mooie is, we hoeven hier niet jaren voor te studeren of iets speciaals voor te doen. Deze ingredienten zitten al in onszelf. Ze zijn alleen verscholen onder onze vooroordelingen, onze labels die we aan dingen geven, het overanalyseren van gebeurtenissen, ervaringen uit het verleden. Dus hoe fijn zou het zijn als we ons niet zouden focussen op ons oppervlakkige brein maar een treedje lager gaan, naar onze kern van bestaan? Want daar bij je kern, jouw essentie, vind je de antwoorden die je nodig hebt om volledig jezelf te zijn en jouw potentie te leven!

Samen analyseren we wat je nodig hebt voor je bedrijf en je medewerkers om meer (team/klant) verbinding te genereren met meer rust en vertrouwen.

Aanbod workshops

Enkele voorbeelden van workshops en trainingen die ik geef:

  • De kracht van onbewuste communicatie.
  • Het nieuwe online communiceren en verkopen.
  • Intern leiderschap.
  • Je blauwdruk en potentieel ontdekken.
  • Wat betekent veerkracht voor jou?