Durf jij om op te vallen?

Altijd al heb ik die droom gehad om als zelfstandig ondernemer te ondernemen, met mensen en ondernemingen te werken die net zoveel passie hebben voor hun vak en de verbinding met mensen dan dat ik heb! Toch schoof ik het jarenlang voor me uit. 1000 excuses zoals: "ik ben er nog niet klaar voor omdat ik vind dat ik eerst meer werkervaring in dienst moet hebben, ik een stabiele (financiële) basis voor mezelf moest creëren." Daarbij kwam dat ik dacht ''ze zien me aankomen, wie ben ik nou? Er zijn al zoveel mensen die dit ook doen''. Het bleef knagen, was de hele tijd bezig met ''moeten'', terwijl het verlangen naar ondernemen bleef.

Twee jaar geleden besloot ik naast mijn fulltime baan een opleiding in persoonlijke ontwikkeling te volgen. Dit was het beste cadeau ooit aan mezelf (oke naast de verre reizen die ik gemaakt hebt;)) Het was zo bevrijdend om af te rekenen met de ANGST en de ONZEKERHEID om op te vallen! Om uit te spreken wat IK wil doen en mijn verhaal te DELEN. Tuurlijk kwamen er gelijk ook weer nieuwe gedachten zoals ''wat zullen andere mensen wel niet van me denken?'' Vanmorgen las ik de quote ''wat je denkt wat anderen van je denken, denk jezelf!'' BAM, SPOT ON!

En vertel nou eens eerlijk, ben je ook (wel eens) bang wat anderen van je denken? Jouw antwoord is de start. De start naar jouw AUTHENTICITEIT! Want ik beloof je dat ook jij over een tijd kan zeggen ''wat ben ik blij dat ik mijn angst en onzekerheid vriendelijk bedankt heb en mijn HART ben gaan volgen! Ben je klaar om de eerste stap te zetten? DARE to SHOW up and STAND up bijzonder mens! Je bent het zooooo waard x 100!