Moeite met sales en marketing

Herken jij je hierin?

Ben jij een ondernemer en wil je groeien met je bedrijf?

Je hebt ideeën genoeg maar je loopt vast in de uitvoering van je marketing en sales activiteiten. Vind je het lastig om je ideale klant te benaderen? Je wilt zichtbaar zijn maar je weet niet hoe en of dat wel bij je past?

Online zie je wel mogelijkheden maar toch blijven de reacties en nieuwe volgers achter en heb je moeite met je boodschap op papier te zetten. Wat nou als het veel makkelijker en simpelere is dan dat je denkt dat waar is? Zou je me dan geloven?

ONTDEK JOUW EIGEN FORMULE!

Want jij wilt...

weten wat je nodig hebt om door te groeien. Weten welke handige tools je kan inzetten om je ideale klanten aan te trekken.

Je wilt inzicht in de kansen die nu al voor het oprapen liggen!

Je wilt doorgroeien en je ideale klanten aantrekken.

Tevens wil je vanuit overzicht handelen met een duidelijk marketing & sales actieplan op een manier die bij je past met een ijzersterke en zelfverzekerde mindset!

Kun je op de meeste punten hierboven YES zeggen, dan zijn wij een match!

bOUWEN AAN JE NEXT LEVEl BUSINESS  

met concrete commerciële tips & tricks

Speciaal ontworpen voor MKB ondernemers die écht willen leren en veranderen en ook bereid zijn om er iets voor te doen! Dat betekent niet dat het moeilijk is of dat je er heel veel tijd mee kwijt bent, maar wel dat je bereid moet zijn voor verandering en open moet staan om dingen anders te gaan benaderen. Dat je ook open moet staan voor zakelijke en persoonlijke ontwikkeling en in het onderzoeken van je overtuigingen en gedachtepatronen. Want je zou het misschien niet (willen) geloven maar je denken is bepalend voor de acties die je zet. En deze acties bepalen je resultaten.

De afgelopen jaren heb ik zoveel verschillende bedrijven gezien en daardoor heel goed kunnen achterhalen wat wel en niet werkt. En het leukste: ik heb kunnen oefenen met dat wat in mijn ogen wel werkt. Vanuit deze ervaring en mijn professionele kennis heb ik een eigen methode ontworpen. Waarin je mind, mood en uiteindelijk je marketing en communicatie centraal staan.

De methode betreft 3 hoofdthema’s en enkele subthema’s

Fase 1 Je denken.
Fase 2 Je doen
Fase 3 Je resultaten.

Je denken richt zich op hoe jij denkt, wat jij denkt dat waar is, de toon waarop je communiceert en met wie je communiceert. Onder andere NLP studies hebben aangetoond dat het bewust worden van je lichaamstaal en de woorden die je gebruikt positieve gevolgen hebben op de reacties en de resultaten. Je leert ook hoe je vanaf een afstand naar je onderneming kan kijken waardoor je opeens nieuwe mogelijkheden ziet die al heel lang voor het oprapen lagen, maar die je gewoon niet zag omdat je focus 5 meter verder lag. Na het toepassen van deze fases ervaar je hoe natuurlijk het proces kan gaan waarin klanten naar jou toe komen op een manier die bij jou past. Dat je jouw product/ dienst op jouw eigen manier kan vermarkten en dat je denkt ‘’was het echt zo makkelijk? Had ik dit maar eerder geweten’’.

wAT GA JE LEREN:

 • (Her)formuleren van je missie en vissie.
 • Je gaat ervaren welk effecten je denken en acties hebben op je resultaten.
 • Je leert tools die ervoor zorgen dat je vaker kan uitzoomen in je onderneming waardoor je mogelijkheden blijft zien.
 • Ontdek je welke verkoopmogelijkheden er nu voor handen liggen.
 • Bedenken we een nieuwe manier om te communiceren met je klanten op een manier die bij je past.
 • Maken we doelen concreet en stellen we een helder actie- en stappenplan op.
 • Starten we met het uitvoeren van het nieuwe commerciële stappenplan.

Kortom, je ontdekt jouw eigen BUSINESS FORMULE!

Zie het als het herprogrammeren van je mobiele telefoon en al de apps die erop staan, zijn je functionele hulpbronnen. Pas als jij weet hoe je telefoon werkt, kan je ook de juiste apps op de juiste manier benutten.

de investering

 • 1 gratis telefonisch kennismakingsgesprek van 25 minuten.
 • gratis bedrijfsscan (t.w.v. €300) waarin ik mijn tips en advies deel.
 • We bepalen wat we in 3 maanden gaan bereiken.
 • Je krijgt begeleiding in het aanbrengen van overzicht, het maken van een actieplan en het opzetten van je marketing en sales formule.
 • Onbeperkt online adviessessies van maximaal 1.5 uur per keer online.
 • Tussendoor te bereiken via whats app voor kort advies.  
 • Ik geloof niet in ''uurtje factuurtje'' en daarom leg ik de focus op het resultaat. Dit houdt in dat we doelen bepalen en van daaruit een projectplan samenstellen over een periode van 3 maanden.

* Voorafgaand aan de adviesdag ontvang je een intake formulier met bijbehorende vragen. Door deze vragen te beantwoorden, krijg ik een beter beeld van jou en jouw bedrijf. Ook kan je op het formulier jouw eventuele wensen en onderwerpen noteren die je echt heel graag zou willen behandelen.

Eventueel uit te breiden met een interim traject binnen jouw bedrijf.

* De gemaakte studiekosten zijn voor ondernemers in 2021 gewoon aftrekbaar als bedrijfskosten van de onderneming. Voor de ondernemer geldt geen drempelbedrag of maximum. Let er wel op dat ook hier de regel geldt dat de coaching gelinkt is aan het werk dat je uitvoert of uitoefent (of wilt gaan uitoefenen).