Mijn verhaal

~ Authentieke kracht vertalen naar concrete beweging en positieve impact ~

In Maastricht, Barcelona en later Amsterdam werkte ik jaren als allround marketing & communicatie coördinator. Altijd met een sterke drang naar efficiëntie en commerciële groei. Ik leerde alles over online en offline marketing en het geven van interne verkoop trainingen. Collega's en leidinggevenden omschrijven mij als de meest positieve optimist met een mensgericht en probleemoplossend vermogen. Ben op mijn best als ik teams kan verbinden en veranderingen op een positieve manier kan doorvoeren.

anders denken

In mijn functies heb ik namelijk altijd sterk de drang om in een hogere versnelling het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. ''Want als we vinden dat er meer kansen zijn, laten we deze dan onderzoeken''! Daarnaast word ik vaak ingeschakeld om de interne communicatie te verbeteren. Om hierin meer te kunnen betekenen, besloot ik naast mijn fulltime baan een opleiding in persoonlijke ontwikkeling te volgen. Daar kreeg ik meer inzicht in hoe we bewust en vooral ook onbewust denken en doen. En hoe het komt dat we mooie doelen hebben en vaak halverwege afhaken of niet beginnen omdat we bang zijn fouten te maken. Ons brein en de manier hoe we denken zijn zo bepalend voor datgene wat we doen! Wat nou als we deze 2 krachten: het zakelijke en het persoonlijke samenbrengen? Dat we vanuit authenticiteit gaan verbinden. Wat zou dat dan betekenen? Als jij anders denkt, ga je je ook anders gedragen!

de doorbraak

Na jarenlang commerciële ervaring opgedaan te hebben bij verschillende bedrijven,  geloof ik erin dat het grootste succes te behalen valt wanneer je onderneemt vanuit je eigen kracht. Een stukje marketing van binnenuit, bouwen aan een stevige basis fundering.  Of je nu wel of niet een commerciële achtergrond hebt, met een ijzersterke mindset kan je ondernemen vanuit je eigen kracht. Mijn coach opleiding heeft dat gevoel versterkt en daardoor besloot ik begin 2020 mijn krachten te bundelen in een onderneming.

Nu adviseer en begeleid ik ondernemers met marketing, communicatie en sales vraagstukken en werken we aan een next level mindset. Daarnaast coach ik professionals via 1-1 coaching in het bereiken van hun potentieel. Ben jij zo iemand die al een eind op weg is in persoonlijke ontwikkeling? Voel je dat het tijd is voor je persoonlijke next level? Wil je breken met uitstelgedrag en in plaats daarvan weten hoe je jezelf in beweging zet? Wil je weten wat je drijft en wil je volledig in je kracht staan? Leven vanuit innerlijke rust, intuïtie en overvloed waarin vrijheid, creativiteit en verbinding voorop staan?

Naast de belofte, ook de beweging!

Impower People stelt jou in staat om te ontdekken wat je drijft en hoe je je obstakels kunt overwinnen om volle kracht vooruit te gaan. Mijn doel is om authentieke kracht te vertalen naar een duidelijke focus en concrete beweging. Impact & Power~


Mijn werkwijze

Door mijn marketing, communicatie en sales achtergrond overzie ik de business over de hele breedte en kan ik snel tot de kern komen. Vanuit hier bepalen we heldere doelen, maken we een plan hoe we dit gaan bereiken en besteed ik veel aandacht aan het bereiken van je next level mindset. Daarnaast coach ik ondernemers in het ontwikkelen van de juiste mindset en het bereiken van hun doelen. Want met de juiste mindset, kun je nieuwe deuren openen, óók op dagen dat het minder goed gaat.

Mijn aanpak kenmerkt zich door een aantal belangrijke woorden: direct, to the point, focus & beweging. Ik houd niet van ellenlange sessies en stapels papier. Wel van concrete acties die nu belangrijk zijn om dichter bij je doel te komen. Dit betekent dat je moet durven om de confrontatie met jezelf aan te gaan en bereid bent om je open te stellen voor datgene wat er komen gaat.

~''Start before you are ready!''~ Mel Gibson, auteur.